User: ligastat
:::: Favorites
:::: Top Videos of Day
Description:

Den sidste reelle guldkandidat, OB, får også ørene i FCK maskinen. En sikker 4-2 sejr, i en kamp som ellers unødvendigt blev spændende igen efter at FCK spillede OB ud af banen i de første 25 minutter, og kom foran 3-0. 1-0 er et saxespark af Ailton, efter at Atiba har flugtet på indersiden af trekantssammenføjningen. Derefter scorer Silber på et indlæg af Grønkjær, og 3-0 sættes ind af Hjalte på straffespark, begået mod Atiba. OB scorer dog 2 gange umiddelbart efter og skaffer spænding tilbage i kampen. Silber afgør kampen i 2. halvleg, da han stjæler bolden fra Jonas Troest tæt på mål.